Lupailin jo aikaa sitten hankinnoista höpistä. Nyt lyö kyllä pää ihan tyhjää, mutta kokeillaas jos muistuisi mieleen mitä kaikkea tuolla koreissa on.

Muutama viikko sitten kävin äitini kanssa Ruskovillan tehtaanmyymälässä Artjärvellä. Mukaan lähti todella suloinen ja ihanan tuntuinen silkkimyssy kokoa 3-6 kk sekä 60 cm villahaalari. Jälkimmäisen olisi tarkoitus palvella turvaistuimessa lämpöpussissa (joka on vasta ostoslistalla) ja liinaillessa. Ja Liinailua ajatellen napsahti myös tämmöiset pienelle.

Noh.. tästä onkin helppo siirtyä tuohon toiseen aiheeseen - hullutuksia. Vai mikä se nyt oli? Kun noita kestovaippoja on korit pullollaan ja vaatettakin Villikselle piisaa niin jotainhan on äidin vielä keksittävä. Kantoliinat! Ennestäänhän meiltä löytyy jo joku kantoliina, -reppu ja -neliö. Tässäpä lista meidän kantovermeistä:

Liinat:
- MaM Eco Oliivi
- CuddlyWrap
- Didymos puuvilla/pellava 3,7m
- Girasol Mokka 4,6m
- Hoppediz Osaka 5,4m

Neliöliinat:
- tsi pallokuosinen

Kantoreput:
- patapum vauva
- manduca

P.S. Kaupan olisi punainen Suse's kindercoat kokoa L ;-) mulle hiukan liian iso ja tilauksessa jo pienempi.. Tämä ollut edellisellä omistajalla vuoden verran käytössä. Fleece toki nyppyyntynyt pesussa ja nyörit himpun rispaa, mutta edelleen siisti takki. Tarjoa! Muoksis MYYTY =)