Jälleen neuvolapäivitystä. Tästä tämä tahti sitten kiihtyy, seuraava neuvola parin viikon päästä. Toivottavasti silloin pääsisin ilman lapsia bd =) Numeroina esitettynä vauvalla ja äidillä kaikki hyvin.

- paino +100g / vko 
- paineet 112/67
- pulssi 79 
- hemppa 126
- pisu puhdas
- kohdunpohjan korkeus 29,5 cm
- syke 140-145
- vauva raivotarjonnassa
- liikkeet ++

Ihan olin yllättynyt tuosta painosta. Lauantaina käytiin Lahdessa farmari-messuilla ja kotimatkalla mäkkärissä syömässä. Mulla oli ihan KAMALA nälkä ja ruokaa upposi kahden (jos ei kolmen) edestä. Eikä tää ollut ensimmäinen kerta =O tietysti kostautuu sitten myöhemmin... Noh, onhan tuota kertynyt jo kymmenisen kiloa että pieni painonnousun hidastuminen ei haittaa yhtään.
Hemoglobiini pysynyt edelleen suht hyvänä ilman rautalisiä. Terkkari kyllä vihjaisi, että pikkuhiljaa vois rautaa alkaa syömään kun loppua kohden varastot vähenee.
Raivotarjonnassa Villis masussa köllöttelee ja kuulemma tosi alhaalla on pää. Ja vaikka poitsu onkin alhaalla, kohdunpohjan korkeus huitelee yhä yläkäyrällä. Hui! Kaikki vartalonosat tuntuu tosi hyvin massun läpi, jalasta saisi varmaan kiinni jos yrittäisi ottaa.
Aika napsakoita harkkarisuppareita tulee aika ajoin ja Villiksen alhaalla viihtymisen vuoksi terkka suositteli lepoa mahdollisimman usein, helpommin sanottu kuin tehty tässä perheessä =D  enkä itse aina maltakaan levätä. Ois niiiiiiiiiiiiiiiiiiiin paljon tekemistä vielä ennen lokakuuta. Yritti tuo terkka vähän "pelotella" ennenaikaisuudella ja osastolle joutumisella, mutta en minä niitä osaa pelätä. Ainakaan vielä...