Aamusella oli kauan odotettu np-ultra. Olinkin paikalla jo hyvissä ajoin ja käytävällä odottaessani omaa vuoroa, kuuntelin sermin takaa kuuluvaa tasaista jumpsutusta. Niin ihana ääni, meinasin vallan ruveta siinä kyynelehtimään. Ilmeisesti siellä oli joku äiti masuasukkinsa kanssa seurannassa.

Oma vuoroni tuli ja ensimmäiseksi käytiin kätilön kanssa läjä papereita läpi joita olin saanut neuvolasta ja postitse täytettäväksi. Tässä kohtaa jännitti ja hirvitti tosi paljon. Mutta jännitys katosi samantien kun ruudulle ilmestyi kuva pikkuisesta Villiksestä. Kädet ja jalat viuhtoi hurjasti ja syke näkyi selkeästi. Kätilökin totesi, että onpas vilkas vauva =) no, pakkohan sitä on olla kun meidän perheeseen syntyy *hih* Kätilö näytti selkärangan, suun, nenän, silmät, aivojen puoliskot, sydämen, vatsalaukun, jalat, kädet... kaiken mitä noin pieneltä voipi ultralla katsoa ja hienosti olivat kohdallaan. Niskaturvotusta oli alle 1mm ja pituutta Villiksellä päästä peppuun 4,55cm. Lopuksi kävin vielä labrassa seerumiseulassa, siinä laskeskellaan riskiä saada Down-lapsi yhdessä tuon niskaturvotuksen arvojen kanssa. Tulokset saa viikon kuluessa, mutta en usko että niissä mitään hälyttävää olisi.

Tässä vielä erittäin "taitavan" kuvaajan (siis minun) ikuistama ultrakuva Villiksen sivuprofiilista. Alempana oikealla pää, käsi siinä yläpuolella silmien peittona ja jalat potkii vasemmalla.

1414979.jpg