Ajattelin kirjoitella vähän taustaa edellisistä raskauksista, joita on ollut viisi. Pikku-ukkoa edeltävä raskaus päättyi keskenmenoon 02/06 rv 12+0. Juuri kun luulin, että voi huokaista helpotuksesta ja heittää alkuraskauden pahimmat pelot nurkkaan. Kaikki raskaudet ovat alkaneet helposti, ensimmäisestä yrityskierrosta. Nyt tietysti jännittää kuinka kauan joudumme odotusta odottamaan, eihän aina voi heti tärpätä eihän?

Noh, ainakaan nyt heti ei ole syytä ruveta piinailemaan vaikka onkin jo kp 26/34 menossa. Lupa vitoselle tuli reippaasti oviksen jälkeen. Ainakin oireet olivat about kp 14-15. Tuo kierronpituus on keskiarvo tämän vuoden (maalis-joulukuu) kierroista. Paitsi, että tuolla luvulla mm. Lilypien "trying to conceive" tikkeri väittää oviksen olleen juuri silloin kun lupakin myönnettiin. En kuitenkaan taida tuohon uskoa.

Kaikki raskaudet ovat muuten sujuneet hyvin. Mitä nyt selkää juilinut ja sokerirasituksessa joutunut käymään jokaisen kohdalla. Pinsessan kanssa arvot olivatkin sen verran koholla, että omia syömisiä piti vahtia. Synnytyksetkin ovat sujuneet suht hyvin, mutta palataan näihin sitten myöhemmin.
Näin kun kirjoittaa näitä tänne, tajuan miten hyvin kaikki onkaan mennyt (paitsi km). Entä jos nyt on se kerta kun menee kaikki pieleen? Tiedän näiden olevan "normaaleja" pelkoja, mutta....
Parempi pysytellä positiivisissa ajatuksissa esimerkiksi mitä ihania pikkuisia kestovaippoja pääsen ompelemaan ja villahousuja neulomaan heartsmile.gif