Koskaan en ole ollut sillä tavalla taikauskoinen ettenkö voisi jotain hankintoja tehdä "liian" ajoissa. Aina on tullut jotain ostettua pienelle. Niin kävi nytkin, että naps, naps vaan ja postilaatikko kolisee. On se niin helppoa haksahtaa nettiputiikeista tilaamaan.

Jaa, mitäkös sitten tuli tilattua?

  • CuddleBuns - kaavat. Ihanat pikkuriikkiset newborn vaipat tulevat jo uniinkin vaikken vielä yhtään ole ommellut. Puolustukseksi selittelen, että onhan se kuitenkin yhdenkoon kaava. Täytyy Pikku-Ukollekin muutama cuddle surauttaa.
  • Hahtuvaa. Ihanaa liukuvärjättyä vihreäsävyistä jo aiemmin ja eilen herkullista kelta-oranssia. Kunhan saan muut käsityöt alta pois, niin puikoille hyppää minipöksyt.
  • Testejä. Vaikka mielessäni vannoin, että minähän en ovistestejä tartte. Kuinkas kävikään? Tänään pitäisi postissa tulla 6 kpl ovistestejä ja 2 kpl raskaustestejä. Nuo jälkimmäiset on "pakko" olla valmiina laatikossa. Ei ole ihan helppo lähteä lasten kanssa apteekkiin paljastamatta mitä ostaa.

Tänään kp 10/ (32-) 34. YourDays:n laskuri tarjoaa ensi viikkoa otolliseksi. Se jopa ilmoittaa sopivat päivät pojan tai tytön saamiseksi. Eiköhän me hyödynnetä ne kaikki. Tietysti kolmen pojan ja yhden tytön äitinä hieman toivoo, että tytön vielä saisi. Mutta oikeasti sukupuolella ei ole väliä kun sen ihanan pienen käärön saa syliin, sitä rakastaa ihan täysillä.