Meidän Artulle kun juttelee ja hymyilee, saa vastaukseksi iiisooon hymyn =) ja vastaukseksi "gyy" n taikka "väy"n. Isoveli saa makeimmat hymyt, neuvolasta saadulle naamakuvalle nauretaan melkein ääneen ja isin laulut ovat maailman paras rauhoittaja vaivaan kuin vaivaan. Liinaan ukko simahtaa äidin hyräillessä "maan korvessa kulkevi lapsosen tie.."

2109574.jpg

Kasvuvauhti on ihan mahdoton. Vaatteet ja vaipat suorastaan kutistuu pojan vierellä. Neuvolatätikin kysyi mitä mä sille syötän? No Artun maitoa siis äidinmaitoa. Ja toivottavasti vielä pitkään. Imetys on ollut mulle iso jännityksen aihe, onnistuuko ja miten sujuu. Ja voin sanoa, että hyvin sujuu, IHANAA!

Tammikuussa 2v täyttävä isoveli on tarkka poika huolehtimaan Artusta. Äiti tönitään liikkeelle vaikka vessanpöntöltä kun "Aattu" itkee. Isoveli erottelee tarkkaan mikä on hänen ja mikä Artun tutti sekä rätti ja tuo ne Artulle oli tarvetta tahi ei. Tutin laitto ei vielä onnistu kovin hellästi, mutta sitä harjoitellaan yhdessä. Toisinaan pientä veljeä halitaan ja pusitaan <3

2109573.jpg

Toim.huom. Pahoittelut onnettomista kuvista, jotka on hätäpäissään kännykällä napattuja kameran ollessa omilla teillään..