Jep, jep. Moni varmaan tietää kuinka 3-viikkoiselle tulee tankkauskausi eli maitoa tilataan tuotantoon lisää. Villiksellä homma menee niin, että jos ollaan äidin sylissä niin syödään, ihan sama vaikka olisi juuri syönyt. Siskon tai veljien seurassa vaan katsellaan ja kuunnellaan mitähän ne seuraavaksi keksii. Isi saa osakseen tarkkaavaisia katseita.

2039547.jpg

Mukavaan rytmiin on poika päässyt heti alkuunsa. Aamupäivät ja illat valvotaan, päivisin ja öisin nukutaan. Yöt menevät pääasiassa kahdella syötöllä ja ensimmäinen unipätkä on yleensä 4-6 tuntia. Nyt tuo murunen tuhisee vaunuissa parvekkeella. Kovin on tarkkaavainen poika hereillä ollessaan ja syli on pienen paras paikka. Liinaa on käytetty ja mukavasti siinä viihtyykin =) on käyty kirpparilla ja kaupassa sekä viety siskoa kerhoon. Mutta älä tee sitä virhettä, että hereillä ollessa yrittäisit liinalla tukea päätä. Ehei, tämä poika haluaa katsella ympärilleen ;-)

2039544.jpg

Neuvolassa on käyty ja päivittelen kasvua tuonne reunalaatikkoon. Kaikki kuitenkin hyvin sillä saralla. Vaippavuorikin joutunee muutoksen kouriin, läjä pieniä on lähdössä kiertoon ja isompia on muutama tehtynä ja muutama tilattuna. Villahousulangat odottaa neulojaansa. Tosin kovasti houkuttaisi Kianan tekemät pöksyt, voi olla että napsahtaa tilausnappi oman neulomisajan ollessa kortilla.

2039543.jpg