Pikkasen on jäänyt päivittäminen paitsioon, anteeksi. Nyt saatte sitten kahden edellisen neuvolakäynnin terveiset samassa paketissa. Aika samoilla linjoilla mennään kuin aiemminkin. Neuvolat ovat olleet siis rv 32+1 ja 34+1.

- paino -100g / vko - +350g / vko 
- paineet 105/59 - 122/63 (aavistuksen siis mun normiarvoihin nähden koholla)
- pulssi 74 - 77 
- hemppa 125 - 133 (edelleen ilman rautalisää)
- pisu puhdas molemmilla kerroilla
- kohdunpohjan korkeus 33cm - 33,5cm 
- syke 145-150 ja 135-150
- vauva raivotarjonnassa - poikkitilassa!
- liikkeet ++

Masu roikkuu alempana, jos se nyt on enää mahdollista. Mä tartten kohta masulle semmoset reppuliivit mitä kesäisin näkee lehmillä utareita kannattelemassa =D Vatsanympärys on tällä hetkellä hurjat 120cm. Edelleen sf-mitta menee yläkäyrällä. Muutama viikko sitten kävin siellä paastoverensokerissa ja tulos oli hyvä, käyn vielä toisen kerran 19. päivä. Tosiaan vielä rv 32 Villis oli selkeästi raivotarjonnassa ja nyt mitä ilmeisemmin poikittain. Pää vasemmalla mun navan alapuolella ja peppu oikean rinnan alla. Potkut ja nyrkkeilyt tuntuvat vasemmalla ihan kyljessä, välillä melkein selän puolella. Sydänäänet kuului melko ylhäältä, mikä sai terkan pohtimaan jopa perätilan mahdollisuutta. Enivei, sain lähetteen sinne synnytystapa-arvioon missä samalla katsotaan Villiksen paino ja tarjonta. Soittivat vaan perjantaina sitten äippäpolilta ja aika sinne on vasta 1.10. Silloin ois jo rv 38 ja mun (eikä terkan) usko riitä, että Villis pysyis masussa sinne asti. Varsinkaan kun en oikein pysty lepäämään Pikku-ukon alias Duracel-pupun kanssa. Mieskin joutuu olemaan paljon työmatkoilla syys-lokakuussa, joten saatatte arvata mun fiilikset loppuraskauden ja etenkin synnytyksen suhteen =( Tästä ehkä toiste lisää.
Supparit on vahvistuneet eivät kuitenkaan säännöllistyneet. Aamut menee vielä mukavasti, mutta sitten rupeaa jo liitokset sekä jalat särkemään ja supparit lisääntymään. Useasti iltaan mennessä liikkuminen on jo kuin hidastetussa elokuvassa ja vauhtia mulla 5m/h.