Enpä ole ehtinyt tännekään päivittelemään kuulumisia edellisen neuvolan jälkeen. Jotenkin sitä on vaan tukka putkella hääräämässä kaikkea muuta. Mutta siis, neuvola oli viikko sitten maanantaina. Pinsessa ja Pikku-ukko oli mukana matkassa ja sehän hieman rajoitti keskustelua ym. terkkarin kanssa. Pinsessa kuunteli oikein jännittyneenä miten se vauva siellä masussa potkutteli ja sydän jumpsutteli. Pikku-ukko oli enemmän kiinnostunut terkkarin tietokoneesta =D Kaikki oli kuitenkin kunnossa ja sovittiin jo seuraavat kolme aikaakin, yksi niistä lääkärille. Tässä faktaa:

- paino +220g / vko (yllättävän vähän?!)
- paineet 108/59 (hirmu matala vaikka muksut oli matkassa)
- pulssi 72
- hemppa 138 (noussut kymmenisen pykälää ilman rautalisää)
- pisu puhdas
- kohdunpohjan korkeus 19 cm ( yläkäyrän yläpuolella mennään, mikähän mörkö siellä kasvaa!)
- syke 140

Sokerirasitukseen en sitten näillä näkymin joudukaan, jossei nyt sitten pisuun ilmesty sokruja. Paastoverensokerin terkka haluaa jossain vaiheessa katsoa. Muissa raskauksissa olen automaattisesti joutunut rasitukseen bmi rajan takia. Ilmeisesti ohjeistus on muuttunut. Villis potkuttelee kovasti pitkin päivää ja on mieskin saanut muutaman monotuksen osakseen.

Rakenneultraääni piti olla viikko sitten torstaina, mutta peruivat ryökäleet sen jonkun koulutuksen vuoksi. Uusi aika on huomenna aamusta. Jännittää paljon, eniten se vauvan terveys ja koko. Onneksi mies tulee tällä kertaa mukaan =) Pitäkää peukkuja, että Villis meille vilauttaisi jalkoväliään. Palailen sitten ultrakuulumisin ja täytyypi masukuvakin napata puolivälin kunniaksi.