Jotensakin aattelin, että väsymys alkaisi jo helpottamaan, mutta ei. On päiviä jolloin jaksaa enemmän ja on ihan "normaali" olo ja sitten taas päiviä jolloin vois vaan maata sohvalla (ja kiukutella). Noina hyvinä päivinä on valmistunut liivinsuojia ja villikset. Nyt työn alla seisoo 15 sisävaippaa, jotka leikkelin valmiiksi. Pahoinvointi on oikeastaan väistynyt ja ruoka sekä pulla maistuu. Millä sitä saisikin lopetettua tuon herkuttelun? Karkit ei maistu, mutta pullaa pitää aina olla kahvilla. Joo, vois tuon kahvin juomisenkin lopettaa... Kun saiskin jostain valmiit ruoat aamusta iltaan eikä tarttis itse miettiä mitä söis ja mikä on terveellistä.
Syömisestä tulikin mieleen viime viikonlopun keikkareissu. Käytiin miehen kanssa Lahdessa kuuntelemassa Kotiteollisuutta ja sitä ennen syömässä vatsat täyteen. Ihana reissu, näitä kun olisi useammin mutta ei ole kovin helppo löytää neljälle muksulle hoitajaa. Nyt oli anoppi meillä muksujen kanssa ja lähti sitten kotiin kun palattiin reissusta puolilta öin.

Villis on ruvennut mukeltamaan massussa enemmän, liikkeitä tuntuu päivittäin. Ensimmäiset hennot töytäisyt tuntuivat jo rv 12+. Kohta on jo kyljet kipeänä kun potkut vahvistuu =) Kumartuessa ottaa jo massu (kohtu) vastaan ja Pikku-ukon kantaminen sekä nostelu saa vatsan seudun kipeäksi. Olenkin nyt yrittänyt välttää nostelua ja ihan muutoin ollaan sylitelty, mutta eihän sitä kaikkea kantamista pysty välttämään. Niin se vaan minäkin vanhenen eikä kroppa enää kestä yhtä hyvin kuin esikoista odottaessa.